Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 19.04.2024, 14:35

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2020 » Вересень » 2 » Гра-квест «Україна - моя Батьківщина», присвячена новому 2020/2021 навчальному року
15:19
Гра-квест «Україна - моя Батьківщина», присвячена новому 2020/2021 навчальному року

1 ВЕРЕСНЯ 2020р. 

Першого вересня традиційно розпочинається новий навчальний рік, проте цього року він був дещо незвичний через пандемію коронавірусу. На жаль, Вовчанський район перебуває у жовтій зоні, а це означає, що нам необхідно дотримуватись певних умов.

Але свято Першого дзвоника у незвичній формі для кожного з нас таки відбулося.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником, який оголосив квест «Україна - моя Батьківщина», де кожен клас зі своїм наставником-керівником вирушив у подорож чудовою нашою країною. Ми пройшлися стежками українських символів та народознавства, де все почуте діти зуміли відтворити у колективних малюнках. Малюки занурилися у світ народної казки, згадали героїв казок, спробували свої сили, як славні «Котигорошки», на спортивній стежині. Діти співали українських пісень на музичній стежині, занурилися у кулінарний диспут «Що ж потрібно для справжнього українського борщу?» та пройшли багато інших випробувань.

У кінці гри кожен учасник, і дорослий , і малий, отримав смачне прохолодне морозиво, яке було ой яке доречне у спеку +33℃.

Команда вчителів, одягнена у сонячні футболки, які подарувала нам Світлана Винограденко, вела наших дітей #дорогоюдобра по стежках рідної України. Світлана Володимирівна в подарунок нашому КЗ «Білоколодязький ліцей» прислала іграшки, два безконтактних термометри для вимірювання термометрії у працівників закладу та малюків дошкільного підрозділу, засоби гігієни, які дуже потрібні під час дотримання умов карантину.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи КЗ «Білоколодязький ліцей» висловлюють щиру подяку Вам, пані Світлано, за Вашу підтримку і турботу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.

Дорогі мої учні, нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Шановні мої колеги! Ви найкращі!!! Бажаю Вам міцного здоров’я, терпіння, творчих злетів у Вашій не легкій, але важливій роботі!!! Злагоди, добробуту та родинного затишку Вам і Вашим родинам!

Вірю, що ми зможемо подолати всі труднощі та плідно розпочати новий навчальний рік.

Зі святом нас усіх – із Днем знань. З початком нового 2020/2021 навчального року!

З повагою, директор КЗ «Білоколодязький ліцей» Світлана Ткаченко

 

Переглядів: 447 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання