Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Субота, 27.07.2024, 08:39

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2020 » Грудень » 30 » Дякуємо за новорічні дива
23:49
Дякуємо за новорічні дива

Закружляла сніговими хороводами зима-чарівниця. Архітектор за покликанням, вимуровує зимонька казкові палаци, закликає дітлахів до Новорічної феєрії. А діти радіють святам, бо чекають на диво. І диво сталося! Радість дітям подарували працівники сільськогосподарського господарства «МАКС-500»  на чолі з керівником Чураєм Геннадієм Вікторовичем. Саме завдяки їм, людям, люблячі серця яких відкриті дітям, кожен учень та вихованець Комунального закладу «Білоколодязький ліцей Вовчанської районної ради Харківської області» з 1 по 11 клас, кожен малюк дошкільного підрозділу отримали солодкі новорічні подарунки.
То ж хіба це не диво – 375 подарунків дітям! Колективи дітей та працівників ліцею щиро дякують Вам, Геннадію Вікторовичу, за постійну благодійну допомогу, яку ви надаєте вчасно та від щирого серця. Сердечно дякуємо Вам, що ви вмієте розділити любов з тими, хто вірить у новорічні мрії і чудеса, щиро дякуємо Вам та вашим однодумцям, що підставляєте нам своє сильне та добре плече у багатьох життєвих ситуаціях.
Завжди приємно відчувати тепло багатьох сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій та побажань. Хочемо також сказати слова сердечної  подяки керівникам сільськогосподарських господарств Виродову Віктору Володимировичу (СФГ «Віктор»), Кулінічеву Олександру Олексійовичу (СФГ «Калина»), Симоненко Тетяні Петрівні (СФГ «Рубін») за піклування про підростаюче покоління, за радість поринути у новорічну казку, подаровану нашим дітям, за придбані новорічні костюми Діда Мороза і Снігуроньки.
Щиро вітаємо Вас, наші спонсори, із прийдешніми святами, бажаємо сімейного затишку, благополуччя, добра, злагоди та здоров’я. Веселих усім новорічних та різдвяних свят!
З повагою, директор ліцею Світлана Ткаченко

Переглядів: 268 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання