Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 28.03.2024, 18:49

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Січень » 5 » Дякуємо за новорічну казку!
12:00
Дякуємо за новорічну казку!

У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Багато років поспіль Білоколодязький НВК пишається дружбою і співпрацею з колективами цукрового заводу ВАТ «Білий Колодязь», СФГ «МАКС-500», СФГ «Рубін» та їхнім керівництвом. Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців залишаються незмінними.

Новий рік – чарівне свято. Його з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, адже в цей час відбувають різні новорічні дива. І перше диво відбулося, коли до НВК завезли 300 кілограмів мандарин. Цей, дійсно, новорічний подарунок ми отримали від депутата Харківської обласної ради, Президента Торгово-промислової палати Харківської області Звєрєва Віктора Олександровича.

На цьому дива не скінчилися! Завдяки добрим людям, а саме керівнику СФГ «МАКС-500» Чураю Геннадію Вікторовичу, керівнику СФГ «Рубін» Симоненку Юрію Вікторовичу засяяли різнокольоровими вогнями лісові красуні і в шкільному підрозділі, і в дитячому садочку нашого НВК, закружляли у танку Сніжинки, а Дід Мороз зі Снігуронькою, вітаючи зі святом дітвору, щедро роздавали солодкі дарунки від керівників СФГ.

Жодне новорічне свято не відбувається без поздоровлень та отримання новорічних солодких подарунків та призів для дітей від голови селищної ради Сердечного Володимира Васильовича та наших спонсорів: Білінського Олександра Володимировича, Рєзніченка Олега Володимировича, Нейваненка Олександра Леонідовича.

Ми щиро вдячні ВАМ, нашим друзям-спонсорам за новорічні дива, за доброту, душевну щедрість і небайдужість. Хай прийдешній рік буде для ВАС успішним та щедрим на приємні новини.

Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, солодощі, а даруєте радість та надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.

З подякою і повагою, учнівський та педагогічний

колективи Білоколодязького НВК

Переглядів: 528 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання