Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Субота, 27.04.2024, 03:55

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Листопад » 30 » Добро не має меж
23:29
Добро не має меж

Чи важко робити Добро? Звичайно, ні. Подарувати  посмішку перехожому, усміхнутися незнайомцю, обійняти друзів чи батьків,  сказати тепле слово колезі. Це займає дуже мало часу і зусиль, але ефект буде величезний, тому що наші добрі справи — прості  прояви нашої чуйності, співчуття, щедрості, дружелюбності.

У Білоколодязькому НВК на минулому тижні реалізувався шкільний проект «Тиждень толерантності та доброти», метою якого є виховання доброти та милосердя, чуйності та небайдужості, взаємоповаги та терпимості один до одного.

У проекті взяли участь всі учні НВК. Діти готували листівки та плакати,  презентації та стіннівки на тему «Толерантність – це…», провели акції  «Добро починається з тебе» та «Милосердя», на яких було зібрано кошти для придбання канцелярських товарів для дітей із малозабезпечених сімей. Учні вирощували «Дерева толерантності», де на листочках писали, як вони розуміють принципи толерантності. Наприклад, «Потрібно поважати, розуміти, цінувати людей, які оточують тебе». Проведено  виставку  демотиваторів «Посміхнись  та  замислись!» Лідери класів взяли участь у грі-квесті «Всі ми – різні, всі ми – рівні, всі ми  - разом!».

І яке ж було здивування, коли під час гри до нашого НВК завітали гості – керівники  сільськогосподарського товариства «МАКС-500» Рубін Андрій Олександрович, Чурай Геннадій Вікторович та головний агроном Потапенко Леонід Васильович. Дуже приємно, що ці небайдужі до шкільних проблем люди присвятили свою увагу нашим дітям. Ми пригадали як вони, неначе справжні діди Морози, завітали на новорічні ранки до наших дітей із подарунками для 300 діток НВК. І ось знову дарунок, та який! Новесенький сучасний ноутбук для нашого ресурсного класу!

Ми сердечно дякуємо Вам, шановні наші спонсори! Кажуть, очі – дзеркало душі. Ваші очі, Андрію Олександровичу, Геннадію Вікторовичу, Леоніде Васильовичу, завжди випромінюють щирість, добро і любов до дітей. Ця подія стала дуже доречною, бо якнайкраще продемонструвала всім нам, що такі почуття як толерантність та бажання поділитися добром і любов’ю не мають меж та кордонів.   

 

Переглядів: 722 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання