Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 29.03.2024, 15:14

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Червень » 3 » Екскурсія на Білозаводський елеватор
14:06
Екскурсія на Білозаводський елеватор

     Вихованці пришкільного табору "Віночок" 28 та 29 травня здійснили екскурсію до Білозаводського елеватора .

      Вирушили на підприємство одразу після сніданку. Діти всю дорогу навперебій розповідали про те, що на елеваторі працюють їх батьки чи знайомі і задавали дуже багато запитань, на які очікували отримати відповіді вже на самому елеваторі.

    І ось ми вже на території елеватора. Нас зустрічають технічний директор Щербань Сергій Володимирович,заступник директора Карпенко Кирил Геннадійович, старший лаборант Лучко Вікторія Володимирівна,начальник виробництва Бондаренко Сергій Олександрович..Вони провели інструктаж з техніки безпеки та запросили прослідувати шляхом, який здійснює зерно, направлене сюди із поля. Білозаводський елеватор - сучасний високотехнологічний елеватор, з потужністю одночасного зберігання - 110 тис. тон. Сергій Володимирович  відразу ж звернув увагу учнів на лабораторію, працівники якої першими досліджують зерно, встановлюючи його чистоту та якість. Лаборант Рукан Т.М. показала як проводиться автоматизований забір проб і визначення класу зерна.Від показаного діти були у захваті . А попереду ще основні будівлі та споруди елеватора.Ми слідуємо шляхом вантажівок і ось ми біля споруди для розвантаження зерна нам показали, як розвантажують машини різними способами.Побачили в дії сучасні італійські зерносушилки виробництва компанії Strahl і сілоси для зберігання зерна компанії FRAME.

      Наприкінці екскурсії на дітей чекав сюрприз: солодкі подарунки від власника підприємства, навіть кожен зміг спробувати себе в якості директора – посидіти в кріслі за столом.

      Цікаву і змістовну екскурсію по підприємству нам провели технічний директор Щербань Сергій Володимирович та комерційний директор Карпенко Кирил Геннадійович, за що їм велика подяка.

Втомлені, але задоволені діти повернулися до табору. Кожен із них на малюнку зобразив свої враження від побаченого на екскурсії, а їх не злічити.

 

 

 

Переглядів: 379 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання