Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 28.03.2024, 20:09

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Круглий стіл «Підліток і відповідальність»
11:36
Круглий стіл «Підліток і відповідальність»

10 лютого 2015 року в приміщенні будинку культури відбулося засідання круглого столу: учні (7-11 класів) – батьки – вчителі – представники правоохоронних установ – громадські організації. 

Мета зустрічі: ознайомити підлітків із злочинами і видами покарань серед неповнолітніх. Розкрити роль школи, сім’ї, громадськості у вихованні особистості школяра. Розвивати навички культурної поведінки. Виховувати почуття відповідальності за свої вчинки.

Перед  молоддю виступили виконуюча обов’язки інспектора по роботі з населенням і громадськими формуваннями Вовчанського РВ УМВС України в Харківській області Скубак Оксана Олександрівна, дільничний інспектор Кулик Євген Юрійович, які розповіли про юридичні аспекти дитячої злочинності, психолого-педагогічні характеристики дитячих вчинків та поведінки, дитячі пустощі та забави, що призводять до злочинів, про адміністративну та кримінальну відповідальність підлітків, про віктимну поведінку молоді.

 Заступник директора з виховної роботи Ткаченко Світлана В’ячеславівна розкрила питання про роль батьків, сім’ї у вирішенні проблеми злочинності, превентивного виховання підлітків.

Директор будинку культури Омеляненко Алла Василівна розповіла про діяльність, яку проводить по залученню підлітків та молоді до гурткової роботи (танцювальні гуртки, секція з настільного тенісу, секція із шахів та шашок та ін..), організацію вечорів відпочинку.

Відповідаючий за спортивну роботу при будинку культури, Купрієнко Віктор Миколайович, розповів про спортивні досягнення футбольної команди.

Завідуюча селищною бібліотекою Зайцева Людмила Миколаївна представила виставку тематичної літератури за темами: «Здоровий спосіб життя», «Підліток і ЗАКОН», «Ми – молоді».

Закінчили нашу зустріч закликом до всіх дорослих: «Придивіться до своїх дітей, допоможіть їм! Вони чекають на вашу допомогу, любов, на ваше спілкування і ваші поради»

То ж давайте будемо дбати про наших дітей, адже їх майбутнє у наших руках. 

 

Переглядів: 1149 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання