Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 25.04.2024, 16:49

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Липень » 4 » МИ – НАДІЯ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ!
13:57
МИ – НАДІЯ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ!

Духмяне літо у самому розпалі. Довгоочікувані канікули дають змогу займатися улюбленими справами. Ось і було проведено фотоконкурс «Моя улюблена справа», який був присвячений літнім червневим святам – Дню Конституції України та Дню молоді.

У фотоконкурсі взяли участь учні 2-8 класів, було надіслано на шкільну електронну пошту 37 світлин. У «вайбері» кожен клас голосував за найкраще фото та опис справи, яка зображена на ньому. Найбільше голосів набрали вісім фото: 1) «Юний біолог» - учень 2-А класу Могилко Назар розповів, що він захоплюється вивченням комах та жуків; 2) «Я вчуся малювати» - учень 2-Б класу Малиш Ярослав розповів про техніку малювання кольоровими олівцями по клітинках; 3) «Колючий їжачок» - учениця 3-А класу Марченко Олександра розповіла про картини, що викладаються паєтками для прикраси стіни, а ще описала наскільки вони корисні саме для дітей молодшого шкільного віку – бо дуже сприяють розвитку дрібної моторики дітей;  4) «Юний рибалка» - учень 7 класу Заболотній Георгій розповів про сімейне  хобі – риболовлю та що потрібно мати для вдалої риболовлі на наших водоймах; 5) «Мої квіти тобі, Україно» - учениця 4 класу Прасол Валерія дала майстер-клас усім бажаючим щодо створення квітів з бісеру у техніці бісероплетіння; 6) «Вивчаємо рідний край» - звіт про свій велопробіг надіслали учні 5-Б класу разом з класним керівником Філімоновою Н.А., де описали цікаві місця нашого селища: ставки, джерела з питною водою, місцевість «Рідкодуб» з цікавою рослинністю; 7) «Майбутня збірна України з футболу» - ось таку світлину надіслали учні 5-8 класів та їхні батьки, що проживають по вулицях Слобожанська та Лесі Українки, вони самостійно створили на краю вулиць футбольне поле і щодня дорослі та діти проводять змагання з футболу; 8) «Юна скейтериня» - учениця 2-А класу Сердюк Анна дала поради як навчитися кататися на скейті: мати величезне бажання володіти майстерністю катання на скейті; володіти безмірним терпінням; навчитися впевнено стояти на дошці; не боятися експериментувати з трюками; вірити в себе (Аня додала ще й відео, де все це демонструє).

Педагогом-організатором Гордієнко Т.С. разом з учнями 10 класу (перше фото) було переглянуто та обговорено фільм «Історія Української Конституції» (посилання https://www.youtube.com/watch?v=yHUv4jcTLLI).

Вчителем історії Король Н.В. та ученицею 7 класу Ванджурак Адріаною було створено презентацію «День Конституції України», яку  можна переглянути на шкільному сайті.

Дякую всім за активну участь у заходах під девізом: «МИ – НАДІЯ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ!»

З повагою, директор Світлана ТКАЧЕНКО

Переглядів: 210 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання