Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 25.04.2024, 03:58

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Грудень » 26 » "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ"
20:19
"НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ"

Відкриття шкільного святкового фестивалю "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ"⛄❄️

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять фантики від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час, коли довкола усі, і малі, і дорослі, чекають дива та вірять у казку. А особливо діти нетерпляче очікують на новорічне свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

23 грудня 2021 року дано старт шкільному святковому фестивалю "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ" і розпочав його дошкільний підрозділ КЗ "Білоколодязький ліцей".

Музичний керівник Розенцев Володимир Леонідович, вихователі молодшої групи "Веселі дзвіночки" Хайло Тамара Євгеніївна, Лазебна Лілія Сергіївна, середньої групи "Допитливі зайчата" - Шевченко Марія Василівна, Бірюкова Олена Володимирівна підготували справжню новорічну казку, в якій кружляли в танку Сніжинки, Гноми вміло демонстрували свої вміння, маленькі Сніговики організували для малечі гру "Казкова кулька", а Дідусь Мороз та Снігуронька веселилися разом з Бабою Ягою та Тигром біля ялиночки. Юна артистка Філатова Уляна подарувала присутнім веселі пісні про зимоньку-зиму. Малюки розповідали новорічні вірші, відгадували загадки, грали в захопливі ігри, жартували, проводячи цікаві конкурси, весело співали та водили хороводи.

Дітлахи отримали солодкі подарунки від адміністрації закладу, пакунок цукерок від спонсорів "МАКС-500", іграшки від батьків.

Щиро ДЯКУЮ всім, хто причетний до нашого новорічного фестивалю, батькам - за чудові костюми для наших малюків, працівникам - за підготовку та проведення свят, учнівському самоврядуванню 9 класу та батьківському комітету - за участь у ролях казкових героїв у нашій Новорічній феєрії. Особливо хочу подякувати керівництву "МАКС-500" Чураю Геннадію Вікторовичу, Потапенку Леоніду Васильовичу за солодкі подарунки для дітей усього закладу, від дошкільників до учнів 11 класу.

Старт дано! Свято почалося! Новорічні дива чекають на кожного з нас!⛄❄️

З повагою, директор Світлана ТКАЧЕНКО ♥️♥️♥

Переглядів: 157 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання