Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 26.04.2024, 18:57

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Посвята у першокласники
18:18
Посвята у першокласники

13 листопада 2015 року у Білоколодязькому НВК відбулося свято «Посвята у першокласники», яке організувала та провела класовод 1класу  Пірштук Людмила Вікторівна. Цього дня 29 учнів стали повноправними членами шкільної родини. За 2 місяці навчання у Білоколодязькому НВК першокласники довели, що мають високий інтелектуальний потенціал, різноманітні творчі здібності, широке коло захоплень.

   Посвяти наймолодші учні чекали з нетерпінням і тому ретельно готувалися до неї, створюючи яскраву концертну програму. Свято пройшло в урочисто прикрашеній залі, до якої були запрошені батьки, вчителі, учні. Першачки  дуже хвилювалися, відчуваючи важливість події та відповідальність за перший виступ на шкільній сцені. Кожен намагався якнайкраще показати свій талант. Першокласники продемонстрували власні артистичні здібності в піснях. Діти емоційно розповідали вірші, відгадували загадки.

З теплими привітаннями до школяриків звернулася виконуюча обов’язки директора Білоколодязького НВК Ткаченко Світлана В’ячеславівна.

 На святі були присутні Буквар, Математика, Червона Шапочка, Незнайко, Королева Знань, які познайомили першокласників чому вчать у школі, як треба берегти підручники, з правилами першокласників, яких вони неодмінно повинні дотримуватись та подарували першачкам цікаві книжки.

Кульмінацією свята стала клятва першокласників: добре вчитися, не лінуватися, поважати вчителів,  брати активну участь у житті школи, бути патріотом України. Після усіх етапів посвяти з теплими словами побажання виступила класовод 1 класу Пірштук Людмила Вікторівна, яка разом з казковими  героями вручила  «Посвідчення першокласника», яке засвідчує їхній статус, тепер уже справжніх першокласників.

Тож Посвята відбулася! Тепер для учнів 1-го класу відкриті нові стежини до знань!

Переглядів: 546 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання