Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 25.04.2024, 02:56

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Грудень » 29 » Шкільний фестиваль "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ" завершено!!!
18:01
Шкільний фестиваль "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ" завершено!!!

 

Сьогодні, 29 грудня 2021 року, естафету святкового фестивалю продовжили учні 5-11 класів.

Сніги метуть. У вікнах біле мрево.

Антени ловлять клаптики новин.

На білий вальс запрошую дерева,

на білий вальс вітрів і хуртовин...

Слова моєї улюбленої поетеси Ліни Костенко як ніколи підходять до сьогоднішнього дня. На вулиці намело кучугури снігу, але в ліцеї затишно і тепло. Учнів 5-11 класів Дідусь Мороз та Снігуронька запросили на святкові заходи: в 5-А,Б класах (кл. кер. Нейваненко С.М., Синельник Н.М.) проходили новорічні конкурсні програми, в 6-А класі (кл. кер. Бабенко Л. Я.) діти чаювали зі смачними солодощами, в 6-Б класі (кл. кер. Філімонова Н.А.) діти відкрили новорічний кінотеатр та переглядали пригодницькі фільми, в 7 класі (кл. кер. Гордієнко Т. С.) відбулася гра новорічного КВК в інпровізованому кафе, в 8,9,10,11 класах (кл. кер. Король Н.В., Гуляєва Н.В., Скринікова В.П., Скляр І.О.) відкрито класні кінотеатри, де демонструвалися новорічні фільми.

Дід Мороз та Снігуронька завітали до кожного класу, привітали всіх із прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами, побажали драйвових класних зимових канікул, а також вручили дітям солодкі подарунки від наших спонсорів - керівництва "МАКС-500" Чурая Г.В та Потапенка Л.В.

Також підведено підсумки конкурсу "Новорічна композиція" та від дирекції закладу нагороджено переможців грамотами і шоколадками: Канівець Вікторія ("Чобіток Снігуроньки", 5-Б клас); Аморцела Іван ("Святковий годинник", 5-Б клас); Чигринова Вікторія ("Тигреня", 6-А клас); Маслов Ярослав ("Чарівний чобіток", 6-Б клас); Котович Анастасія ("Новорічна казка", 7 клас); Тіщенко Карина ("Зимова хатинка", 8 клас); Худякова Анастасія ("Новий рік на поріг", 10 клас); Цибань Дмитро ("Пряниковий будинок", 11 клас).

Велика подяка вчителям за створення святкової новорічної атмосфери для учнів 5-11 класів!!! Дякую учнівському самоврядуванню за участь у святах!

Добігає робочий день, і естафету святкового фестивалю "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ" учні передали Діду Морозу та Снігуроньці, які привітали з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами ввесь колектив нашого ліцею!!!

❄️⛄

Шановні колеги, батьки, друзі, учні!!!

Вітаю всіх Вас з Новим роком! Бажаю Вам домашнього затишку, чудового настрою, яскравих мрій та цікавих ідей, доброї надії, достатку та злагоди, щирої радості та вірної любові. Бажаю, щоб Новий рік приніс багато зустрічей з друзями, купу веселощів, яскравих подорожей, приємних турбот. І хай Ваші серця переповнює щастя! Будьте здорові!!!

З повагою, директор Світлана ТКАЧЕНКО ♥️♥️♥️

Переглядів: 349 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання