Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 19.04.2024, 07:04

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Січень » 6 » Святий Миколай завітав до нашого ліцею.
14:39
Святий Миколай завітав до нашого ліцею.

Грудень чудовий зимовий місяць, багатий на різні свята, завершальним акордом якого є новорічно-різдвяне святкування. Але не менш яскравим і казковим святом, особливо для дітей, є день Святого Миколая. Цей образ доброго чарівника зігріває їхні серця і допомагає повірити в диво, добро і любов.

Згідно з легендою Святий Миколай має велику книгу, яку йому допомагають заповнювати ангели і куди він записує все хороші і погані справи діточок. За слухняність належать подарунки, а неслухняних до сих пір лякають різками і вуглинками.

До дня Святого Миколая в нашому ліцею було проведено ряд заходів. Для учнів 1-11 класів була організована конкурс-виставка «Різдвяна писанка» та «Зимова композиція». Найкращі роботи Ярієвої Марії (8 клас) та Зубової Дарії (5 клас) взяли участь у районному конкурсі-виставці в дитячому будинку творчості м.Вовчанська.

Класними керівниками були проведені виховні години «Доброта врятує світ». Завідуючою бібліотеки Гаврюшенко В.І. організована виставка «В український рідний край поспішає Миколай!».

Так трапилося, що учень нашого ліцею Мірошник Данііл потрапив до лікарні. Впродовж тижня до свята Святого Миколая була проведена благодійна акція «Турбота» (діти – дітям) в рамках якої учнями 5-11 класів та вчителями ліцею було зібрано та передано 2450грн. Бажаємо Даніілу найшвидшого одужання!

З нагоди свята для учнів початкових класів у ліцеї була організована гра-квест «У пошуках скарбів». Метою було формувати у дітей вміння дотримуватися правил колективної гри; виховувати у дітей почуття товариськості, бажання прийти друзям на допомогу, шукати вихід з проблемних ситуацій; виробляти навчальні навички (вміння відповідати на запитання, слухати відповіді інших, не перебивати мовця); розвивати інтерес і допитливість учнів.

Діти розв’язували ребуси та загадки, розмальовували малюнки, складали фігури з частин, і навіть працювали, як Попелюшки на станціях. У кінці гри на учнів чекали головні герої свята – Святий Миколай та Чортеня Антипко з подарунками. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Море позитивних емоцій, сяйво радості в очах та солодощі від спонсорів наповнили день неповторною атмосферою свята.

Щиру вдячність складаємо керівнику СФГ «МАКС-500» Чурай Г.В. та Потапенко Л.В., за допомогу у проведенні свята Святого Миколая подарунками для всіх учнів 1-4 класів.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, шановні добродії, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах!

Переглядів: 391 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання