Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Субота, 20.04.2024, 07:56

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Тиждень англійської мови
18:24
Тиждень англійської мови

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче.

У Білоколодязькому НВК протягом Тижня англійської мови проводились найрізноманітніші заходи. З учнями початкової школи вчителем англійської мови  Гордієнко Т.С.  було проведено гру-квест «У пошуках скарбів. English is fun» та інсценування казки «The twelve months». Захід був спрямований на розвиток навичок говоріння. Також учні показали гарні акторські здібності. Дуже жваво та креативно пройшла вікторина «The smartest» серед команд учнів 7, 9 -11 класів.

Для дітей 5 класу вчителем англійської мови   Свинарьовою О.Ю. було проведено конкурс «Розгадай ребус». Аналіз зображень та структурування слів, позначених малюнками, збагачують уяву дітей та навчають співвідносити явища дійсності із лексичними одиницями. Найактивнішим учням було вручено дипломи. Серед учнів початкової школи та 5 класу вчителями проведено конкурс на найкращий малюнок до вірша. Вірші на англійській мові – прекрасний спосіб прищепити учням любов до мови. Учні 5 класу із задоволенням створювали малюнки до запропонованого вірша. Найкращими роботами стали малюнки Токаренко Олени, Холодович Карини та Даниленко Ліни. Протягом тижня серед учнів 5-7 класів пройшов конкурс тематичних газет. Диплом за І місце отримали учні 5 класу, які підготували газету «Winter celebration in Britain».

Для учнів 5 та 7 класів було проведено виховний захід, присвячений дню народження відомого шотландського поета Роберта Бернса. Відзначилися учні 5 класу Токаренко Олена, Чернявський Максим та Каліберда Євген, які продекламували вірша «A red, red rose» англійською та українською мовами.

  

    

  

   

  

 

Переглядів: 566 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання