Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 26.04.2024, 11:32

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Травень » 28 » Тиждень безпеки дорожнього руху
12:07
Тиждень безпеки дорожнього руху

    Україна приєдналася до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який у всьому світі відбувся із 17 по 23 травня 2021 р. Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності. 

    Усі учасники освітнього процесу, дошкільний та шкільний підрозділи, КЗ «Білоколодязький ліцей» приєдналися до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху. У ліцеї проводилися різноманітні заходи, серед яких онлайн-форум з безпеки дорожнього руху, тематичні виховні години, єдиний національний онлайн-урок з безпеки дорожнього руху в рамках національного проєкту «Безпечна країна», стартував конкурс малюнків серед учнів «Я учасник дорожнього руху», рольові ігри «Я на вулиці. Я у транспорті», КВК «Більше правил знаємо – лихо оминаємо» (7 клас), вікторина обережності «Вулиця не місце для гри» (3 класи), гра-вікторина «Безпечна дорога додому», проведено сестрою медичною Картишовою О.С. майстер-клас з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП та ін.

Педагогом-організатором Гордієнко Т.С. було організовано для учнів 1 – 11 класів перегляд відеороликів «Безпека пішоходів – у руках самих пішоходів».

    Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків. Учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.

   Вся робота впродовж тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

   Дякую всім учасникам за активну підготовку та участь у заходах тижня.

З повагою, директор Світлана ТКАЧЕНКО

Переглядів: 273 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання