Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Четвер, 25.04.2024, 17:25

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Лютий » 14 » Вітаємо Процун Катерину –«ЛІДЕРА-2016»!
21:48
Вітаємо Процун Катерину –«ЛІДЕРА-2016»!

    У відповідності до плану  роботи районного відділу методичного кабінету , на виконання  наказу  відділу освіти від 18.09.2015 № 180 « Про проведення районного конкурсу « Я-шкільний лідер і за мною майбутнє!», з метою привернення уваги громадськості до проблем виховання і соціалізації особистості, визначення виховного та розвиваючого потенціалу участі школярів у процесі прийняття рішень на рівні школи, виявлення і підтримка творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів шкільного самоврядування,протягом грудня-січня 2015-1016нр було проведено районний конкурс «Я-шкільний лідер і за мною майбутнє!»

Завдання конкурсу:

- сприяти зростанню ролі лідерів учнівського самоврядування в процесах демократизації освітніх процесів;

- виявлення якісно нових форм і методів організації та проведення колективних творчих справ лідерами учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах;

- узагальнення досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування;

- формування інформаційно-аналітичного банку творчих доробок шкільних лідерів;

- поширення та впровадження досвіду кращих лідерів учнівського самоврядування у практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів району .

   На розгляд журі конкурсу було подано 10 робіт лідерів учнівського самоврядування  загальноосвітніх навчальних закладів району, а саме: гімназії №1, ліцею №2, Старосалтівської,Хотімлянської,Вовчанськохутірської,ЗШ№3,6,7,Білоколодязького, Жовтневого навчально-виховних комплексів та районної ради « Старшокласник».

     Роботи учасників конкурсу оцінювались згідно Положення . До участі у другому турі  було допущено 8 робіт .

І ось ми у фіналі! 5 лютого 2016 року фінал конкурсу проходив у гімназії №1 міста Вовчанська. Дитячо-юнацьку організацію «Відродження» Білоколодязького НВК представляла учениця 11 класу, лідер учнівського самоврядування Процун Катерина. В усіх проведених чотирьох конкурсах (творча презентація «Візитна картка лідера», «Інтелектуальний», «Портрет лідера», «Моя позиція лідера») Катерина була найкращою і набрала найбільшу кількість балів. Виступ Каті «Якби я була директором школи…» глядацький зал підтримав щирими оплесками.

Якби я була директором школи…

Я б запропонувала наступні заходи: щоб діти краще вчилися, ввести більш досконалу систему відзнак за досягнення. Це б слугувало стимулом для кожного учня. Також потрібно вдосконалити обладнання кабінетів, де проводяться різні досліди. Практика допомагала б дітям всебічно охоплювати і розуміти тему уроку. І ще б потрібно вдосконалити систему якісного відпочинку школярів. Наприклад, екскурсії до Європи. На мою думку, корисним ще б було поповнити шкільну бібліотеку новими книжками. Не тільки книжками шкільної тематики і довідниками, а й позапрограмовою художньою літературою. А ще можна було б організовувати наукові експедиції.

Ввела уроки моди, етикету, танців (багатьом це потрібно). Щоб дітям цікаво було ходити до школи, я б зробила деякі зміни в оформленні школи: для школярів початкової школи, у коридорі, встановила б грифельну дошку на всю стіну, щоб діти на перервах могли на ній із задоволенням малювати і з радістю відпочивати на перервах. Для учнів старшої школи задекорувала б спеціальними наклейками просвіти сходинок формулами з математики, таблицею множення, висловами відомих людей ( можна на англійській мові). А на підлозі, у вестибюлі, можна було б розмістити компас.

Але, в першу чергу, мені б хотілося зробити в нашій школі євроремонт, щоб у кожному класі була інтерактивна дошка, спортивний зал був повністю обладнаний всім необхідним спортивним інвентарем.

А своїх рідних вчителів я б звільнила б від роботи із паперами – різними довідками, інформаціями, планами, моніторингами, щоб дати їм можливість більше спілкуватися і працювати з дітьми.

Дякую за увагу!

На підставі висновків  журі районного  конкурсу визначено переможця конкурсу «Я-шкільний лідер і за мною майбутнє!» - Процун Катерину – лідера  Білоколодязького НВК.

Вітаємо Процун Катерину з перемогою!!!

Переглядів: 756 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання