Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

Середа, 24.04.2024, 06:34

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2017 » Червень » 26 » Враження від роботи у Білоколодязькому пришкільному таборі з денним перебуванням «Віночок»
12:19
Враження від роботи у Білоколодязькому пришкільному таборі з денним перебуванням «Віночок»

      Я проходила практику в дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням «Віночок» при Білоколодязькому НВК в смт. Білий Колодязь. Перед початком практики я дуже хвилювалась, чекаючи на зустріч з новим колективом. Перший день практики я запам’ятаю надовго. Дуже позитивно вразила сама школа. Вона має дуже красивий, ошатний вигляд. Мене привітно зустріли директор Ткаченко Світлана Вячеславівна, заступники директора Білінська Ганна Борисівна, Пірштук Людмила Вікторівна та Король Наталя Василівна. Директор закладу відпочинку «Віночок» Пивоварова Ольга Василівна познайомила з вчителями та розповіла про мої обов’язки. Я працювала в загоні «Барвінок», в якому було 30 другокласників. Вихователі Бєлінська Віра Іванівна та Гуляєва Наталя Володимирівна давали мені дуже цінні поради, як краще підготувати та провести заходи. Дуже цікавими і повчальними для дітей були заняття в англомовному загоні «Rainbow», які проводила Бєлінська Віра Іванівна. Спілкуючись з дітьми, мені стало приємно, що вони такі відверті, щирі та просто розмовляли зі мною. Вони хотіли поділитися всім: і хто їхні батьки, і які в них домашні улюбленці, і які уроки їх подобаються найбільше. Можна сказати, що тем для обговорювання знайшлося дуже багато. Діти з задоволенням малювали, грали в різні ігри. Брали активну участь в спортивних естафетах, в конкурсі малюнків на асфальті. Сподобались дітям екскурсії до аптеки, пошти. Особливі враження склалися у дітей від відвідування «Веселої гостинної хати Білоколодязької громади» в будинку культури, де директор будинку культури Омельяненко Алевтина Василівна познайомила дітей з цікавими експонатами. Корисним для мене було те, що я побачила, які різні діти, які в них характери, Я взяла з цієї практики для себе чимало: покращила свої вміння в організації дитячого колективу, в спілкуванні з дітьми, в розробці і проведенні виховних заходів. Я зрозуміла, що для того, щоб бути справжнім вчителем, потрібно багато над собою працювати: читати різну літературу, постійно шукати щось цікаве та нове, переймати досвід кращих вчителів, бути старанною, наполегливою, терплячою. А також розвивати перш за все себе, удосконалювати свої знання, вміння та навички. Ця практика навчила мене бути ще більш об’єктивною, відповідальною, виявляти свою оригінальність у всьому, розвивати творчість.

      Дякую адміністрації НВК та педагогічному колективу за надану допомогу та можливість проходити в стінах навчального закладу педагогічну практику.

Дудник Діана, студентка 3 курсу Харківського

коледжу комунального закладу «Харківська

гуманітарно-педагогічна академія»

Переглядів: 521 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання