Комунальний заклад "Білоколодязький ліцей"

Школа сприяння здоров'ю, Школа, дружня до дитини

П`ятниця, 19.04.2024, 22:02

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Листопад » 15 » Всеукраїнська акція «Лист пораненому»
12:57
Всеукраїнська акція «Лист пораненому»

Усі учні нашого НВК взяли активну участь

 у Всеукраїнській акції «Лист пораненому», від 1 по 11 клас.

За що щиро дякуємо їм!

 

Добрий день, шановний солдате!

Я учениця 10 класу Білоколодязького НВК. Звати мене Олена. Я навчаюся у школі, люблю малювати, гуляти з друзями. Раніше проблемами в житті було це коли не зробив домашнє завдання, коли не хочеш прибирати кімнату, вчити уроки… Але тепер найголовніша проблема, навіть можна сказати горе для кожної людини в Україні – війна… Дуже страшно за рідних, близьких, друзів. Дуже страшно засинати і благати Бога, аби подарував новий день… Новий та мирний день, щоб як раніше світило сонце, зігрівало своїм теплом, щоб люди посміхалися і раділи новому дню. Я ніколи раніше не могла подумати, що наше покоління буде переживати такі тяжкі часи, як колись пережили наші прабабусі та дідусі. Зараз найголовніша моя мрія це не новий телефон, чи ще якась річ, моя мрія це прокинутися, включити телевізор та почути лише декілька слів: «На Україні закінчилася війна. Знову панує мир та тиша!» Хочеться закінчити школу, здати іспити, поступити до університету, одержати професію та гарну роботу, вийти заміж та народити дітей. Я хочу жити, просто жити й радіти новому дню та ніколи не дізнатися головного значення слова «ВІЙНА».

Дякую Вам, що ви ризикуючи своїм життям захищаєте нас. Хочу побажати Вам скорішого одужання, міцного здоров’я та сили. Щоб ви змогли повернутися додому, бути поряд зі своєю родиною, прокидатися і радіти новому дню. Війна – це найстрашніше горе нашої держави. Хочу, щоб скоріше  настав МИР та ТИША, щоб лунав СМІХ, ПІСНІ, щоб люди були ЩАСЛИВІ та РАДІСНІ. Щоб діти народжувалися та зростали у мирній та квітучій державі.

За цей рік загинуло дуже багато людей, молодих, старих та навіть дітей. Всі вони хотіли і мали право жити, але доля вирішила навпаки… Лунали вибухи, постріли… Проливалась кров тих, хто хотів жити як і всі! Молю Бога, щоб він поглянув на нашу Україну, на матерів, жінок, дітей…Солдатів, які гинуть в окопах… Та припинив все найстрашніше… ВІЙНУ! Сподіваюся, так і буде!

До побачення, видужуйте та всього Вам найкращого!!!

 

11 вересня 2014 року.                                                                     З повагою Олена.

 

Переглядів: 727 | Додав: teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

НАШІ ВІТАННЯ

left

Пошук

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Архів записів

Корисні посилання